Times of Suriname

Diljit Dosanjh lanceert nieuw album

-

De vader van wijlen Sushant Singh Rajput, KK Singh, diende onlangs een aanklacht in tegen de actrice vanwege medeplicht­igheid aan zelfmoord. De actrice vindt dat er al een politieond­erzoek wordt uitgevoerd door agenten uit Mumbai om na te gaan waarom de acteur een einde maakte aan zijn leven en dat zij dus ook de aanklacht tegen haar moeten behandelen.

Rhea’s advocaat, Satish Maneshinde, legde uit dat de wet duidelijk aangeeft dat er nimmer 2 onderzoeke­n uitgevoerd kunnen worden in dezelfde zaak.

Sushants vader is ervan overtuigd dat Rhea en haar familieled­en haar zoon chanteerde­n. Driekwart van het geld van zijn zoon is ook verdwenen van zijn bankrekeni­ng. KK Singh beweert dat zijn zoon hem had gezegd dat Rhea en haar familie hem wilden laten opsluiten in een psychiatri­sch instituut.

Diljit Dosanjh lanceerde onlangs zijn nieuwste album, G.O.A.T (Greatest Of All Time). Het gelijknami­ge nummer werd binnen de eerste 17 uur al meer dan 7 miljoen keer bekeken op

De fans van Diljit Dosanjh zijn dol op dit nummer. De songtekst is geschreven door Karan Aujla. De muziekvide­o werd geschoten in de Verenigde Staten van Amerika waar de zanger nu woonachtig is.

Diljit Dosanjh staat bekend om populaire Punjabi nummers zoals Do You Know, Proper Patola en 5 Taara. Hij maakte zijn Bollywoodd­ebuut in de film Udta Punjab in 2016.

Alia Bhatt, Kareena Kapoor en Shahid Kapoor hadden ook een hoofdrol in deze film. Diljit had ook een hoofdrol in Phillauri, Soorma en Good Newwz. Diljit Dosanjh heeft inmiddels al 2 keer samengewer­kt met Kareena Kapoor.

(NDTV/ Foto: Instagram)

 ??  ?? (Times of India/ Foto: Instagram)
YouTube.
(Times of India/ Foto: Instagram) YouTube.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname