Times of Suriname

Maldini duidelijk over toekomst Ibrahimovi­c bij AC Milan

-

VOETBAL Zlatan Ibrahimovi­c liet in de slotfase van het seizoen in de Serie A nog eens zien dat hij op zijn 38e nog steeds vlot de weg naar het doel kan vinden. In de laatste vier matchen scoorde de Zweed nog vijf keer, waarmee hij zijn seizoensto­taal op tien goals bracht. Maar over zijn toekomst was er nog onduidelij­kheid, want zijn contract loopt straks af.

Maar als het van AC Milan afhangt, is het duidelijk dat de toekomst van Ibrahimovi­c wel degelijk gewoon in San Siro ligt. “We hebben dit seizoen iets opgebouwd en we willen continuïte­it. Zlatan maakt deel uit van dat project”, verklaarde technisch directeur Paolo Maldini immers in de Italiaanse pers. “Het zullen geen gemakkelij­ke onderhande­lingen worden, maar we willen met hem verder. We voelen ons goed met hem in de aanval.

Daarnaast heb je nog Rebic, Leao en andere jongeren die met zijn hulp exponentie­el kunnen groeien. Dat is de lijn

van onze directie.”

(VN)

 ??  ?? Zlatan Ibrahimovi­c heeft een aflopend contract bij AC Milan, maar de club hoopt dat de Zweed langer blijft. (Foto: Goal)
Zlatan Ibrahimovi­c heeft een aflopend contract bij AC Milan, maar de club hoopt dat de Zweed langer blijft. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname