Times of Suriname

Pakketten bestemd voor behoeftige gezinnen Kwamalasem­utu

-

PARAMARIBO - Vicepresid­ent Ronnie Brunswijk heeft vorige week donderdag, 300 pakketten met levensmidd­elen ten bate van behoeftige gezinnen in Kwamalasem­utu in ontvangst genomen van Digicel.

Brunswijk: “Ik ben blij met de bijdrage van Digicel. Ik weet dat Digicel gaat voor ontsluitin­g van het binnenland en dat waardeer ik. Als gevolg van de huidige COVID-19-situatie zijn bepaalde dorpen geïsoleerd. Ik ben dankbaar dat Digicel een bijdrage levert door de mensen van Kwamalasem­utu bij te staan.

De pakketten zijn overhandig­d door Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname, die zei: “Als leverancie­r van essentiële diensten aan het publiek begrijpen we het belang van het leveren van levensredd­ende voorraden en ondersteun­ing aan de mensen en gemeenscha­ppen die we bedienen, vooral gedurende deze periode.” Hij vervolgde: “We dringen er bij iedereen op aan de veiligheid­srichtlijn­en te volgen en veilig te blijven, terwijl we sociaal afstandeli­jk zijn.”

Digicel heeft eerder als ondersteun­ing in de strijd tegen COVID-19, donaties van persoonlij­ke beschermin­gsmiddelen gedaan aan eerstelijn­werkers.

Verder zijn smartphone­s en data voor medewerker­s in de gezondheid­szorg geschonken en er zijn tablets gedoneerd aan het Ministerie van Onderwijs en Cultuur en gratis toegang tot de websites van het COVID-19-meldpunt en de Wereldgezo­ndheidsorg­anisatie.

 ??  ?? Digicel heeft pakketten gedoneerd ter waarde van SRD 250 duizend voor de behoeftige­n van Kwamalasem­utu.
Digicel heeft pakketten gedoneerd ter waarde van SRD 250 duizend voor de behoeftige­n van Kwamalasem­utu.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname