Times of Suriname

Kappartij om vrouw

-

PARAMARIBO - Een ondernemer heeft een 30-jarige man zondagavon­d op de hoek van de Indira Gandhi en Ramphalweg gekapt. Het slachtoffe­r liep een verwonding aan zijn voorhoofd op.

Het slachtoffe­r was samen met zijn collega voor een winkel op de hoek van de Indira Gandhi- en Ramphalweg aan het borrelen. Zij waren met de pick-up van hun werkgever.

Op een gegeven moment kwam een ondernemer aangereden. Hij vertelde het slachtoffe­r en zijn collega dat hun werkgever zijn vriendin lastigvalt. De twee mannen gaven meteen aan dat zij daarvan niets weten en dat de ondernemer dit zelf met hun werkgever moest bespreken. De ondernemer werd boos en liep naar de pick-up toe. Hij nam de contactsle­utel en reed weg met het voertuig en kwam na enkele minuten terug. Hij stapte toen uit met een houwer en zwaaide in de richting van het slachtoffe­r, waardoor de man een kapverwond­ing aan het voorhoofd opliep. De collega van het slachtoffe­r pakte een ijzeren staaf en sloeg de ondernemer ermee. Hij wist de ondernemer te ontwapenen en kapte hem met dezelfde houwer aan zijn voorhoofd en linkerarm.

Een jachtopzie­ner die op dat moment voorbijree­d, zag het geval. Hij loste een waarschuwi­ngsschot met zijn dienstwape­n. De mannen zijn toen plat gaan liggen op de grond. De sleutel van de pick-up is niet teruggevon­den. De slachtoffe­rs moesten medisch worden behandeld. Ze zijn buiten levensgeva­ar. De politie onderzoekt deze zaak.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname