Times of Suriname

Klant betast taxichauff­euse

-

PARAMARIBO Een klant heeft een taxichauff­euse betast. De politie heeft de verdachte aangehoude­n en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld voor poging tot verkrachti­ng, feitelijke aanranding en oplichting.

Hij had in het Molenpad een taxi gepakt die door het slachtoffe­r werd bestuurd. Hij vroeg haar naar Overbridge te rijden. Dicht bij Overbridge moest zij een zandweg inslaan waar vroeger een bedrijf was. Doordat de weg slecht is, kon zij niet verder rijden. De jongeman begon haar te betasten aan haar borsten en vroeg haar om seks. Zij weigerde dat, maar toch probeerde de jongeman haar meermalen te betasten. Zij loog toen voor hem dat zij een agent is en in haar vrije tijd taxi rijdt. Hij is toen gestopt met zijn handelinge­n. Het gelukte de chauffeuse hem naar het politiebur­eau te brengen. De verdachte had geen geld bij zich. Hij zou naar huis lopen vanuit de stad, maar toen hij de vrouw taxi zag rijden is het bij hem opgekomen om zoiets te doen. Hij kon zichzelf niet beheersen.

Deze verdachte is eerder door de politie aangehoude­n voor poging tot verkrachti­ng van een vrouw aan de Afobakaweg. Hij kreeg toen voor dat strafbare feit drie jaar celstraf opgelegd, maar kwam naderhand op vrije voeten.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname