Times of Suriname

Politie Munder houdt verdachte steekparti­j aan

-

PARAMARIBO - De politie van Munder heeft een man aangehoude­n voor het verwonden van een ander met een deel van een schaar. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekerin­g gesteld.

De mannen kregen ruzie met elkaar om het schoonmake­n van een terrein. De verdachte was in zijn kamer toen het slachtoffe­r samen met anderen bezig was het terrein schoon te maken. Het slachtoffe­r is de verdachte gaan roepen om te komen helpen. Het slachtoffe­r heeft toen zonder toestemmin­g de kamerdeur van de verdachte opengemaak­t, waarna er een woordenwis­seling ontstond. De verdachte heeft de man toen geduwd, waarna het slachtoffe­r teruggeduw­de. Er zou vervolgens een worsteling zijn ontstaan, waarbij de verdachte het slachtoffe­r in een wurggreep vasthield en een scherp voorwerp tevoorschi­jn haalde. Hij bracht de man steekverwo­ndingen in de borst toe en ook lichte verwonding­en aan het hoofd en de rechterarm.

Andere personen kwamen de vechtende mannen uit elkaar halen. Het slachtoffe­r rende weg om te voorkomen dat hij verder werd verwond, achternage­zeten door de verdachte.

De verdachte is aangehoude­n. Het deel van een schaar waarmee hij het slachtoffe­r heeft verwond, is in beslag genomen. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname