Times of Suriname

Donatie voor sociaal zwakkeren

-

NICKERIE - VHP Rijnmond heeft in samenwerki­ng met the ‘Indian Light Foundation’, Ram Nathie, Anita Sewsahai-Hanoeman en sociaal zwakkeren bedacht met voedselpak­ketten in Suriname. Er zijn meer dan 500 pakketten aan sociaal behoeftige­n gegeven in de districten Nickerie, Saramacca en Commewijne.

Het pakket bestond uit: rijst, olie, uien, knoflook, zout, aardappele­n, suiker, meel, boter, jam, bruine bonen, gele erwten, tomatenpur­ee, afwasmidde­l, havermout en beschuit.

Door de COVID-19maatrege­len in Suriname zijn heel wat bedrijven over de kop gegaan en vooral sociaal zwakkeren kunnen geen

Amor FM

inkopen doen omdat zij geen geld hebben. De mensen die een pakket hebben ontvangen, zijn heel blij.

Ook heeft parlementa­riër Niesha Jhakrie, samen met enkele districts- en ressortraa­dsleden, 1250 stuks mondkapjes gedoneerd aan de leerlingen van 20 scholen, waaronder basis - en muloschole­n in Nickerie die examen maken. Er is ook gedacht aan het personeel van Onderwijsi­nspectie. Jhakrie zegt dat zij meer zullen doneren zodra de nieuwe bezending binnen is. Dan volgen meer scholen en kwetsbare groepen. Zij hoopt hiermee een bijdrage te leveren zodat de mensen beschermd zijn tegen COVID-19.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname