Times of Suriname

OS Maho wordt opgeknapt

-

SARAMACCA - De leiding van OS Maho heeft dinsdag een donatie ontvangen. De Mahoschool is opgericht in februari 1970 en staat aan de Mahostraat 37. De school is aan een verfbeurt toe en beschikt momenteel niet over een goed sluitende poort.

De ressortraa­dsleden van Maho hebben in samenwerki­ng met verschille­nde donateurs en burgers de nodige middelen ingezameld voor herstelwer­kzaamheden.

Sara Mariah NV komt in met de nodige middelen voor een verfbeurt en de vervanging van de verroeste harmonicag­aas en verrotte houtdelen bij de lokalen. Quick Check Auto Service en Mijn Café zorgen voor de vervanging van de poort.

Het commissari­aat van Saramacca komt in met de nodige mankracht. Het is de bedoeling dat de werkzaamhe­den in de vakantie plaatsvind­en en afgerond zijn voor de aanvang van het nieuwe schooljaar.

Districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai van Saramacca is blij met de burgerpart­icipatie en dankt alle partijen voor hun bijdrage. Ook de schoolleid­ing is bijzonder blij met dit project.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname