Times of Suriname

Nainggolan blijft mogelijk langer bij Cagliari

-

VOETBAL - Radja Nainggolan bloeide afgelopen seizoen weer helemaal open op huurbasis bij Cagliari. Waar de toekomst van de ex-Rode Duivel ligt, is echter nog steeds een open vraag. De voorbije weken werd geopperd dat hij mogelijk een nieuwe kans zou kunnen krijgen bij Inter, maar er is ook interesse van heel wat clubs. Er zou echter een verrassing in de maak kunnen zijn.

Volgens Tuttomerca­toweb zijn de kansen immers toegenomen dat Nainggolan alsnog langer bij Cagliari zal blijven. Dat leek uitgeslote­n omdat de looneisen van Il Ninja niet haalbaar zouden zijn voor de Sarden, maar de club zou nu toch een poging ondernemen om Nainggolan alsnog langer aan boord te houden.

Ze zouden alvast een extra troef in handen hebben met de recente aanstellin­g van Eusebio Di Francesco als nieuwe trainer. Die werkte al samen met de Belg bij AS

Roma en de twee bouwden toen een uitstekend­e band op. Het zou zelfs Nainggolan zijn die ervoor gepleit zou hebben bij het bestuur van Cagliari om Di Francesco aan te stellen. ZIjn aanwezighe­id zal dus zeker een goed argument zijn om Nainggolan te overtuigen. (VN)

 ??  ?? Paulo Dybala is uitgeroepe­n tot de MVP van de Serie A. (Foto: AD)
Paulo Dybala is uitgeroepe­n tot de MVP van de Serie A. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname