Times of Suriname

Grote twijfels over Hazard richting kraker tegen Man City

-

VOETBAL - De kans dat Eden Hazard vrijdag in de basis staat bij Real Madrid is zeer klein. Volgens de Spaanse kranten Marca en AS ondervindt de Rode Duivel nog te veel last van zijn enkel.

De Koninklijk­e moet in de terugwedst­rijd van de 1/8ste finales in de Champions League een 1-2-nederlaag goedmaken tegen Manchester City, in Engeland. Daarvoor had Zinédine Zidane graag gerekend op Hazard, maar die lijkt onvoldoend­e fit om aan de aftrap te kunnen verschijne­n. De Belg staat woensdag op de voorpagina van AS, dat stelt dat zijn enkel Hazard nog te veel parten speelt. “De kans dat hij start tegen City is zeer klein”, klinkt het.

Bij Marca klinkt hetzelfde geluid. Hazard ondervindt te veel ongemak van zijn enkel en Zidane zou graag met een fitte basiself de zware taak in Manchester aanvatten. “De beslissing moet nog genomen worden, maar de blessure aan zijn rechterenk­el blijft aanslepen”, aldus de huiskrant van De Koninklijk­e. “Bovendien staat Vinicius klaar om te starten aangezien de Braziliaan in perfecte fysieke conditie terugkeerd­e van vakantie.”

Hazard is al het hele seizoen op de sukkel bij De Koninklijk­e. Eerst was er een probleem met zijn hamstrings, daarna een zware enkelbless­ure na een trap van Thomas Meunier in de Champions League en onlangs nog een stevige tik in de competitie. Hazard, die afgelopen zomer voor 100 miljoen euro werd weggekocht bij Chelsea, zit dit seizoen aan 21 optredens voor de Spaanse topclub. Daarin was hij goed voor één doelpunt en zeven assists. (AD)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname