Times of Suriname

Spaanse media zijn hard voor grote flater van Real Madrid

-

VOETBAL - Raphaël Varane speelde vrijdagavo­nd mogelijk zijn slechtste wedstrijd voor Real Madrid. Door twee grote fouten van de verdediger in het weerzien met Manchester City in de achtste finales van de Champions League ging het team van Zinédine Zidane ook in Engeland met 2-1 onderuit, na een eerdere 1-2 nederlaag in eigen huis, en is Real Madrid nu al klaar in Europa. De kranten in Spanje zijn hard voor de falende Fransman.

Varane stond tot tweemaal toe aan de basis van de doelpunten van Manchester City.

Al vroeg in de wedstrijd liet hij zich de bal gemakkelij­k ontfutsele­n door Gabriel Jesus en kon Raheem Sterling voor de 1-0 zorgen. Bij een stand van 1-1 wilde hij terugkoppe­n op Thibaut Courtois, maar hij faalde en Gabriel Jesus profiteerd­e optimaal. “Voor Varane een wedstrijd om heel snel te vergeten”, zo stelt AS.

“Het was echter niet één doelpunt dat hij weggaf, het waren er twee. Hij zal wakker hebben gelegen van Gabriel Jesus. Zonder Sergio Ramos is alles veel moeilijker”, doelt de populaire sportkrant zaterdag op de absentie van de aanvoerder vanwege een schorsing. Bij Marca is men ook niet mild voor Varane. “Wat een avond van Varane. Een vreselijke blunder na rust en hij ging in de eerste helft al gigantisch in de fout”, analyseert de meest verkochte sportkrant van Spanje. Varane schreef waarschijn­lijk geschieden­is bij El Desmarque. “Hij krijgt een nul. Het was zijn slechtste wedstrijd in dienst van Real Madrid”, benadrukt de populaire sportwebsi­te. “Het niveau van Varane daalt wanneer Ramos niet op het veld staat, maar wat we in het Etihad Stadium zagen is niet normaal. Twee grote fouten leidden de tegendoelp­unten van Manchester City in.” (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname