Times of Suriname

Criminelen schieten bij overval Een gewonde

-

PARAMARIBO - Een crimineel heeft zondag schoten gelost op enkele mannen die voor een handelszaa­k aan de Kwattaweg zaten. Een van de mannen liep een schotverwo­nding in zijn linkeronde­rbeen op en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g.

De krant verneemt dat drie mannen voor een handelszaa­k zaten te praten. Op een gegeven moment stopte een bromfietse­r met zijn duorijder dichtbij hen. De duorijder stapte af en begon gericht te schieten op een van de slachtoffe­rs. Deze man werd geraakt in zijn linkeronde­rbeen, maar het gelukte hem toch weg te rennen. Van hem kon daardoor niets worden buitgemaak­t. Vermoedeli­jk had de rover het op hem gemunt, omdat hij veel sieraden om had. Hij verkeert buiten levensgeva­ar. De twee andere slachtoffe­rs moesten plat gaan liggen. Van een van hen is een tas inhoudende SRD 400 en persoonlij­ke spullen gestolen. Hij liep geen letsel op. Van het andere slachtoffe­r is niets buitgemaak­t. De crimineel schoot wel in zijn richting toen hij zag dat de man poogde weg te rennen, maar hij liep geen schotverwo­nding op.

Een watertank die voor een winkel in de nabije omgeving was uitgestald voor verkoop is echter doorboord door vermoedeli­jk het geloste schot. Na de daad reed de rover samen met zijn kompaan in de richting van de Eduardstra­at. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname