Times of Suriname

Nederlands­e clubs azen op Woodburn

-

VOETBAL - Ben Woodburn is volgend seizoen mogelijk in de Eredivisie te bewonderen. De twintigjar­ige aanvallend­e middenveld­er annex buitenspel­er van Liverpool staat op de radar staat van diverse clubs in Nederland, zo meldt de Liverpool Echo zondag. De jongeling, die afgelopen seizoen was verhuurd aan

Oxford United, kan echter kiezen uit tal van geïnteress­eerde clubs.

Volgens de Liverpool Echo hebben clubs uit diverse Europese landen contact gezocht met de Engelse grootmacht wat betreft Woodburn. Naast Fortuna Düsseldorf wordt er gerept over clubs uit Duitsland, Engeland, België en ook Nederland. Liverpool heeft nog geen besluit genomen over de toekomst van Woodburn, maar staat zeker open voor een nieuwe verhuurper­iode.

Woodburn was vorig seizoen op huurbasis actief bij Oxford United, maar die periode van de tienvoudig internatio­nal van Wales werd geen onverdeeld succes. Het talent kwam tot slechts zestien wedstrijde­n voor de club uit de League One door twee voetblessu­res. Liverpool blijft echter overtuigd van de potentie van Woodburn en hoopt dat een nieuwe huurperiod­e beter zal verlopen. Woodburn staat nog tot twee jaar onder contract op Anfield. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname