Times of Suriname

Chelsea neemt afscheid van twee grote namen

-

VOETBAL - Chelsea FC sneuvelde zaterdag in de Champions League en dus zit het seizoen van The Blues er op. Dat leidde zondag tot het afscheid van twee grote namen. Zo kondigde eerst Pedro Rodriguez zijn afscheid aan en later op de dag zei ook Willian vaarwel tegen Stamford Bridge.

De aanvaller speelt al sinds 2013 voor Chelsea, waar hij in die periode een vaste waarde werd. De Braziliaan wilde zijn contract echter alleen verlengen in het geval van een minimale looptijd van drie jaar en dat wilde de clubleidin­g niet vanwege zijn 31-jarige leeftijd. Om die reden vertrekt hij waarschijn­lijk naar rivaal Arsenal, dat wél aan zijn voorwaarde wenst te voldoen.

“Het waren zeven geweldige jaren”, zo laat Willian weten via zijn sociale mediakanal­en. “Toen ik in augustus 2013 een aanbieding van Chelsea kreeg was ik ervan overtuigd dat dit de club was waar ik moest gaan spelen. Nu weet ik zeker dat dit de juiste beslissing is geweest. Nu is de tijd gekomen om verder te gaan. Ik vertrek met opgeheven hoofd, in de wetenschap dat ik hier prijzen heb gewonnen en altijd mijn best heb gedaan in het Chelsea-shirt.”

(VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname