Times of Suriname

Sancho gewoon mee met Dortmund

-

VOETBAL - De transfer van Jadon Sancho naar Manchester United lijkt steeds twijfelach­tiger te worden. De Engelse aanvaller is namelijk met Borussia Dortmund maandag vertrokken richting Zwitserlan­d voor een trainingsk­amp aldaar. Verschille­nde buitenland­se media brachten onlangs al naar buiten dat The Red Devils tot uiterlijk 10 augustus de tijd hadden om tot een definitief akkoord te komen met de Duitse grootmacht.

Borussia Dortmund al enkele weken praat met

Manchester United over de transfer van Sancho. BVB houdt naar verluidt vast aan een transferso­m van 120 miljoen euro. Ed Woodward, verantwoor­delijk voor het aan- en verkoopbel­eid op Old Trafford, zou dat bedrag te gortig vinden en daardoor bezig zijn met constructi­es. Een van de opties is dat Manchester United in eerste instantie zeventig miljoen euro overmaakt richting Duitsland, waarna het restant van de transferso­m in termijnen wordt betaald. Men heeft in Dortmund echter geen haast om Sancho, die nog twee seizoenen verkopen.

Kicker wist eerder deze maandag al te melden dat Sancho gewoon op de passagiers­lijst stond voor de vlucht van de Dortmund-selectie richting Zwitserlan­d, het thuisland van trainer Lucien Favre. Voornoemde deadline is door de clubleidin­g in het Signal Iduna Park gesteld omdat men in Dortmund volop bezig is met de voorbereid­ing op het nieuwe seizoen. Mocht Sancho alsnog vertrekken, dan moet er een vervanger worden gehaald en deze aanwinst moet dan ook

vastligt,

te nog worden ingepast in de selectie van Favre.

Manchester United lijkt dus nog maar enkele uren over te hebben om met een gedegen bod aan te komen bij Borussia Dortmund. Sancho zou al tot een persoonlij­k akkoord zijn gekomen met de recordkamp­ioen van Engeland, maar de clubs verkeren nog steeds in een impasse. Volgens onder meer BILD is het goed mogelijk dat de Dortmund-leiding op korte termijn een definitief einde maakt aan de onderhande­lingen met Manchester United.

(VP)

 ??  ?? (Foto: AD)
(Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname