Times of Suriname

Real Madrid sluit nieuwe deal voor Kubo

-

VOETBAL - Real Madrid gaat Takefusa Kubo opnieuw verhuren. De Spaanse grootmacht maakt maandag via de officiële kanalen melding van een huuroveree­nkomst met Villarreal. Laatstgeno­emde club gaat de aanvallend­e middenveld­er annex buitenspel­er voor een seizoen lenen. Kubo was afgelopen seizoen op tijdelijke basis actief bij RCD Mallorca.

De negentienj­arige Japanner maakte bij Mallorca veel indruk. Veel clubs, waaronder Ajax, Bayern München, Osasuna, Granada en Celta de Vigo, werden daardoor gelinkt aan Kubo. De club van de nieuwe manager Unai Emery kwam vorige week in beeld en binnen korte tijd is dus een deal gesloten met De Koninklijk­e. Kubo ligt nog tot medio 2024 vast in Madrid.

Real ziet ondanks de tweede verhuurper­iode voldoende toekomstpe­rspectief voor Kubo in de Spaanse hoofdstad, waardoor er geen koopoptie is afgesproke­n met

Villarreal. Laatstgeno­emde club neemt volgens AS ook het jaarsalari­s van Kubo, dat tussen de twee en drie miljoen euro ligt, komend seizoen voor zijn rekening. Vandaag wordt hij gepresente­erd bij de nummer vijf van het afgelopen LaLiga-seizoen.

(VP)

 ??  ?? Real Madrid zal Takefusa Kubo wederom verhuren. De aanvaller zal volgend seizoen uitkomen voor Villarreal. (Foto: Goal)
Real Madrid zal Takefusa Kubo wederom verhuren. De aanvaller zal volgend seizoen uitkomen voor Villarreal. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname