Times of Suriname

Ontevreden­heid over Setién neemt toe bij Barça

-

VOETBAL - FC Barcelona plaatste zich zaterdag voor de kwartfinal­e van de Champions League door met 3-1 te winnen van SSC Napoli. Maar ondanks die knappe zege zou de onvrede over coach Quique Setién toenemen binnen de club. Een aantal van zijn keuzes worden immers niet gesmaakt, zo weet Marca. Setién besloot in de CLreturn tegen Napoli zowel Riqui Puig als Ansu Fati buiten de basisploeg te houden.

Door de vele afwezigen leken de talenten te mogen starten, maar zij moesten genoegen nemen met een plek op de bank. Dat zou de club niet lekker zitten, wetende dat Setién het duo niet wilde afstaan aan de B-ploeg voor de belangrijk­e (en verloren) promotiewe­dstrijd tegen Sabadell.

Bij Barça is de doorstromi­ng van eigen talent een belangrijk­e levensader. Om die reden vraagt de clubleidin­g zich af waarom Setién het juist in deze situatie niet aandurfde om Puig en Fati te laten spelen, desnoods in de rol van invaller. Een opvallend detail: Monchu, die wél met de B-ploeg speelde, viel op zijn beurt wel in.

(VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname