Times of Suriname

Mbappé traint weer mee met PSG

-

VOETBAL - Paris SaintGerma­in lijkt woensdag tegen Atalanta dan toch te kunnen rekenen op de diensten van Kylian Mbappé (21). De ster leek aanvankeli­jk niet fit te geraken, maar vandaag duiken toch beelden op van de Fransman op het trainingsv­eld.

Eerder was al bekend Kylian Mbappé deel dat uitmaakte van de selectie van Paris Saint-Germain die naar Portugal vertrok voor het vervolg van de Champions League. Of hij ook daadwerkel­ijk zou spelen, was nog maar de vraag. De aanvaller viel ruim twee weken geleden uit in de finale van de Franse beker tegen SaintÉtien­ne na een harde schop van Loïc Perrin. De Franse krant L’Équipe noemde het toen “een mirakel” als hij alsnog fit zou geraken voor de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta.

Paris Saint-Germain dacht eerst dat Mbappé zeker drie weken nodig zou hebben om te herstellen, maar het lijkt sneller te gaan dan gedacht. Vandaag stond het Franse wonderkind weer op het trainingsv­eld met zijn ploegmaats. PSG speelt morgen in Lissabon in de kwartfinal­es van de Champions League tegen het Atalanta Bergamo van Timothy Castagne. Lukt het Mbappé om PSG voor het eerst sinds 1995 naar de halve finales van de Champions League te loodsen?

(HLN)

 ??  ?? Kylian Mbappé heeft de trainingen bij PSG hervat en lijkt de Champions League wedstrijd tegen Atalanta te halen. (Foto Goal)
Kylian Mbappé heeft de trainingen bij PSG hervat en lijkt de Champions League wedstrijd tegen Atalanta te halen. (Foto Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname