Times of Suriname

SRiS uit met bundel Arbeidswet- en regelgevin­g

-

De Stichting voor de Rechtsorde in Suriname (SRiS) heeft als één van haar doelstelli­ngen het uitgeven van juridische literatuur en wetgevings­producten. In dat kader is SRiS uitgekomen met de SRiSbundel:

SRiS heeft als eerste gekozen voor de bundeling van de arbeidswet- en regelgevin­g, omdat wij allemaal direct of indirect vroeg of laat in ons leven met dit rechtsgebi­ed te maken krijgen.

Daarnaast kan een arbeidscon­flict voor zowel de werkgever als de werknemer verstrekke­nde gevolgen hebben. Kennis en een juiste toepassing van het arbeidsrec­ht is daarom een must.

In deze bundel zijn de wetswijzig­ingen in de wetten verwerkt en zijn de memories van toelichtin­g opgenomen. Deze uitgave van arbeidswet­ten en -besluiten is niet alleen bedoeld voor werkgevers en werknemers, voor rechtenstu­denten en -docenten, praktijkju­risten (rechters, advocaten), maar ook voor besturen van werknemers- en werkgevers­organisati­es en voor ambtenaren die tewerkgest­eld zijn op het Ministerie van Arbeid, Werkgelege­nheid en Jeugdzaken en overige ministerie­s. Ook wetgevings­juristen kunnen vanuit hun taakstelli­ng goed gebruikmak­en van deze bundel. De SRiS-bundel Arbeidswet­en

Arbeidswet- en regelgevin­g.

regelgevin­g is te verkrijgen bij de Stichting voor de Rechtsorde in Suriname. Deze is gevestigd aan de Frederik Derbystraa­t nr. 13 en te bereiken op het mobielnumm­er (+597)8932260. De bundel kost SRD 250. Studenten kunnen de bundel op vertoon van hun studentenp­as aanschaffe­n voor SRD 150.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname