Times of Suriname

Koulibaly dicht bij megatransf­er naar Premier League

-

VOETBAL - Manchester City is na het binnenhale­n van Ferran Torres en Nathan Aké nog lang niet klaar op de transferma­rkt. De Engelsen willen onder meer nog een verdediger halen. En daarvoor zou het vizier nadrukkeli­jk op Kalidou Koulibaly zijn gericht, meldt La

Gazzetta dello Sport weten. De nummer twee van de Premier League hengelt naar verluidt al een tijdje achter de diensten van de ex-speler van KRC Genk. De ijzersterk­e defensieve kracht van Napoli stuurt deze zomer aan op een vertrek uit Italië en kan rekenen op veel interesse. City lijkt daarbij aan het langste eind te trekken.

Volgens het Italiaanse medium naderen Napoli en de Engelsen zelfs al een akkoord over een transferbe­drag van zo’n 63 miljoen euro aan vast bedrag. Mogelijk komen daar nog een aantal variabelen bij die het totale bedrag kunnen laten oplopen. De Napolitane­n mikken immers op zo’n 70 miljoen. Ook zou Koulibaly al akkoord zijn met het bedrag dat hij in Manchester kan verdienen. Het zou gaan om 10 miljoen euro per jaar.

(VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname