Times of Suriname

Bigi Boi gaat voor KO

-

MMA - Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstrui­k gaat morgen proberen Junior Dos Santos knock-out te slaan tijdens het UFC 252-evenement, dat gehouden wordt in Las Vegas. Dit zegt de Surinamer in een interview met BJPENN.com. Bigi Boi geeft aan dat dit een heel belangrijk gevecht voor hem is. Hij moet deze partij winnen als hij kans wil maken op een titelgevec­ht, dus voor hem staat veel op het spel. De Braziliaan heeft zijn voorgaande twee partijen verloren, maar Rozenstrui­k onderschat zijn tegenstand­er niet. Dos Santos is een voormalige kampioen en hij vecht al jaren op dit niveau, dus hij weet precies hoe hij moet omgaan met de druk en hoe hij zulke gevechten moet benaderen. Dos Santos wordt al tot de veteranen gerekend in de zwaargewic­htdivisie, maar hij zal zeker nog een kans willen wagen op de titel. Dus ook hij zal er alles aan doen om dit gevecht te winnen en in beeld te komen voor een titelgevec­ht. Bigi Boi geeft verder aan dat de Braziliaan heel nederig en vriendelij­k is. De Surinamer heeft heel veel respect voor zijn tegenstand­er, maar dat zal hem niet weerhouden hem knock-out te slaan.

Bigi Boi heeft de laatste tijd veel gewerkt aan verschille­nde tactieken van de MMA, zoals submission moves en takedown defense. Hij hoopt dat dit alles hem morgen goed kan dienen om Dos Santos te verslaan.

In zijn vorige partij verloor Rozenstrui­k genadeloos van Francis Ngannou. De Kameroener had maar 20 seconden nodig om de Surinaamse vechter knockout te slaan. Bigi Boi is dit gevecht niet vergeten en aast op een revanche. Francis

Ngannou is momenteel de nummer 2-kandidaat voor een titelgevec­ht. Hij hoopt dat Ngannou in de toekomst de titel wint, dan zal Bigi Boi de Kameroener wederom uitdagen. Het zal dan wel zijn voor een titelgevec­ht. Morgenavon­d neemt in het hoofdgevec­ht huidige kampioen Daniel Kormier het op tegen nummer 1- titelkandi­daat Stipe Miočić. Bigi Boi zal dit gevecht heel aandachtig volgen, want deze twee toppers kunnen potentiële tegenstand­ers van Bigi Boi worden in de toekomst op weg naar een titelgevec­ht.

 ??  ?? Jairzinho Rozenstrui­k gaat morgen voor de knock-out tegen Junior Dos Santos. (Foto: UFC)
Jairzinho Rozenstrui­k gaat morgen voor de knock-out tegen Junior Dos Santos. (Foto: UFC)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname