Times of Suriname

Lakers en Bucks beginnen playoffs met nederlaag

-

BASKETBAL - Los Angeles Lakers is de playoffs in de NBA slecht begonnen. Portland Trail Blazers was met 100-93 te sterk voor het team dat als eerste was geëindigd in de Eastern Conference.

Eerder op de dag verloor Milwaukee Bucks, lijstaanvo­erder in de Western Conference, ook al. Orlando Magic trok met 122-110 aan het langste eind. Het is voor het eerst sinds 2003 dat beide nummers 1 uit de competitie de playoffs beginnen met een nederlaag.

LeBron James noteerde voor Lakers een triple-double, oftewel punten (23), rebounds (16) en assists (16) in de dubbele cijfers. Het bleek niet genoeg. Damian Lillard was met 34 punten de meest bepalende speler aan de kant van Portland Trail Blazers. “Ik ben niet gefrustree­rd. Zo kan het gaan in basketbal. Donderdag hebben we de kans om langszij te komen en daar concentrer­en we ons op”, aldus James.

Orlando Magic was verrassend te sterk voor de in de Eastern Conference als eerste geplaatste Bucks. Het werd 122110. Nikola Vucevic had met 35 punten een belangrijk aandeel in de zege van Orlando Magic. Giannis Antetokoun­mpo, de sterspeler van de ploeg uit Milwaukee, stelde daar 31 punten tegenover.

LA Clippers nam met een 118110zege op Dallas Mavericks een voorsprong in de eerste ronde van de Western Conference. De ploeg die als eerste vier duels heeft gewonnen, plaatst zich voor de volgende ronde van de playoffs.

(AD)

 ??  ?? LeBron James van LA Lakers wordt belaagd door twee opponenten. (Foto: AD)
LeBron James van LA Lakers wordt belaagd door twee opponenten. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname