Times of Suriname

Burgerrech­tenorganis­atie biedt Britney hulp aan

-

Een bron vertelt aan dat iedereen gelukkig en gezond is en dat ze buitengewo­on dankbaar zijn. Zelf heeft de actrice nog niets laten horen. Ze hebben hun spruit Ever Leo Reich genoemd. In april maakte Michele bekend in verwachtin­g te zijn. Zij en Zandy zijn sinds de zomer van 2017 bij elkaar en twee jaar later trouwden ze tijdens een intiem huwelijk in Californië. gezicht om de dagen van onze dochters een beetje meer te laten stralen.”

Vanessa schrijft ook dat ze boos is “dat zij niet eerst ging”. “Ik wilde altijd eerst gaan, zodat ik - hoe egoïstisch ook - ik deze pijn niet zou hoeven voelen. Jij had mij moeten missen. Gigi had hier met haar zussen moeten zijn. Ik had het moeten zijn.” Ze besluit haar post met: “Bedankt dat je genoeg van me houdt om verschille­nde levens met me mee te gaan. In elk leven zou ik jou kiezen. Bedankt voor het laten zien wat echte liefde is. Bedankt voor alles. Ik houd nu van je, voor altijd en voor altijd.”

In de strijd om haar vader Jamie als curator te laten 'ontslaan', heeft Britney Spears hulp aangeboden gekregen van de

Deze organisati­e meent dat de popster recht heeft op zeggenscha­p over haar eigen leven en dat ze kan rekenen op hulp, indien nodig. Dit meldt Page Six.

De 38-jarige Spears wil al een poosje af van vader Jamie als curator en ziet het liefst dat haar zorgmanage­r Jodie Montgomery zijn taken volledig overneemt. Sinds september 2019 heeft Jodie de rol van curator al tijdelijk overgenome­n, omdat Jamie met gezondheid­sproblemen kampte.

Jamie wil niet wijken en liet onlangs in een interview met Page Six weten 'dat dit een familiezaa­k is'. “Niemand weet wat er zich werkelijk afspeelt, alleen wij. De media blazen het verhaal enorm op en bedenken allerlei complotthe­orieën. Het enige dat ik als vader wil, is het beste voor mijn dochter.” (NU/Foto: Refinery29)

 ??  ?? American Civil Liberties Union.
American Civil Liberties Union.
 ??  ?? Gleeactric­e
(NU/Foto: PNGEgg)
Gleeactric­e (NU/Foto: PNGEgg)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname