Times of Suriname

Guus Meeuwis krijgt fonteinens­how in Efteling

-

Het is 25 jaar geleden sinds Guus Meeuwis doorbrak met Het is een nacht en dat vraagt om een groots feest, vindt de Efteling. Daarom krijgt de Brabantse zanger van de Efteling, namens heel Brabant, een fonteinens­how in het pretpark.

De show is van 8 oktober tot en met 15 november te aanschouwe­n. Daarbij worden de grootste hits van Guus Meeuwis ten gehore gebracht, afgewissel­d door Eftelingmu­ziek. De show draagt de titel Aquanura met een zachte G, een verwijzing naar zijn populaire concertree­ks Groots met een zachte G.

Eigenlijk zou de zanger dit jaar voor de 15e keer op rij de stadioncon­certen van met een zachte G geven, maar die werden vanwege het coronaviru­s afgelast. "Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau van de Efteling heb mogen ontvangen en kan haast niet wachten om het eindresult­aat te zien”, vertelt Meeuwis in een verklaring.

(De Telegraaf/

Foto: indebuurt)

"Met enorm verdriet moeten we jullie op de hoogte stellen van het overlijden van onze zoon, man, vader en vriend Justin”, is te lezen in de verklaring. "Velen van jullie leunden door de jaren heen op zijn muziek en teksten en we hopen dat zijn muziek jullie zal blijven leiden op jullie reizen.”

In zijn carrière schreef Earle acht albums en werd hij twee keer bekroond tijdens de Americana Music Awards. In 2011 won zijn nummer Harlem River Blues de prijs voor lied van het jaar.

(De Telegraaf/Foto: The Gamut – Listen)

 ??  ?? Groots
Groots
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname