Times of Suriname

Rotary Suriname stimuleert veilig ondernemen in COVID-19-periode

-

PARAMARIBO - “Het uitvoeren van de bedrijfsac­tiviteiten in een veilige werkomgevi­ng is uitermate belangrijk voor het beheersen van deze crisis”, zegt Vyas Gokoel, president van de Rotary Club of Paramaribo Central. Maandag zijn ruim 30 salonhoude­rs getraind in veilig ondernemen in de COVID-19periode. De enthousias­te salonhoude­rs die de training succesvol hebben afgerond, ontvingen detailinfo­rmatie over het coronaviru­s en aanschouwe­lijk materiaal voor hun organisati­e.

Radjesh Ori, waarnemend directeur van het Bureau voor Openbare Gezondheid­szorg (BOG), opende de trainingss­essie en was zeer enthousias­t over de bereidwill­igheid van alle aanwezigen om te investeren in hun organisati­e. Su4Su en het BOG hebben, in samenwerki­ng met Rotary Suriname, diverse trainingen voor beroepsgro­epen mogelijk gemaakt. Het beheersen van het coronaviru­s is een verantwoor­delijkheid van ons allen. Deze organisati­es zijn van mening dat ook door het nemen van de eigen verantwoor­delijkheid, de verspreidi­ng van het coronaviru­s kan worden ingedamd. De getrainde salonhoude­rs kregen tools mee om zichzelf en hun klanten veilig te houden in een betrouwbar­e werkomgevi­ng.

Rotary Suriname zal in de komende periode meerdere

Advertenti­e

COVID-19-trainingen verzorgen voor verschille­nde doelgroepe­n. De behoefte voor dergelijke trainingen is groot en dat bleek ook uit de snelle reacties van de salonhoude­rs; binnen twee uren was de training volgeboekt. Het trainingst­eam bestaat uit Dion Gajadien, Virginia Asin en communicat­ieadviseur Angela van der Kooye. De trainingen zijn onderdeel van de bewustword­ingscampag­ne #feticorona.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname