Times of Suriname

Pedro tekent bij AS Roma

-

VOETBAL - Pedro Rodríguez Ledesma, beter bekend onder zijn voetbalnaa­m Pedro, vervolgt zijn loopbaan bij AS Roma. De 33-jarige aanvaller uit Spanje tekende na het doorlopen van de medische keuring een contract voor drie seizoenen in het Stadio Olimpico. Pedro was transfervr­ij op te halen na zijn recente vertrek bij Chelsea, waar hij in totaal vijf seizoenen speelde. Hij gaat in Rome de concurrent­iestrijd aan met onder meer Justin Kluivert.

“Ik ben heel gelukkig met mijn komst naar Rome”, reageert Pedro dinsdag op de website van zijn nieuwe werkgever. “Ik ben zeer verheugd over deze nieuwe uitdaging en ga er alles aan doen om de doelstelli­ngen van AS Roma in de komende jaren te realiseren. Ik ben de supporters dankbaar voor het warme welkom en ik hoop van harte dat ik de fans van deze club gelukkig kan maken met mijn prestaties.”

Ook bij AS Roma kijkt men met enthousias­me uit naar de toekomstig­e samenwerki­ng met Pedro. “Het is een voorrecht dat we een speler met de kwaliteite­n van Pedro mogen verwelkome­n in de AS Roma-familie. We hopen vurig dat Pedro ook hier vele successen zal vieren.” Pedro is de eerste aanwinst van trainer Paulo Fonseca voor het aankomende seizoen in de Serie A. Pedro kende een overwegend succesvoll­e periode bij Chelsea. De routinier veroverde in zijn tijd bij the Blues onder meer de Engelse landstitel, de FA Cup en de Europa League. Hij verliet de Londense club met 43 treffers en 28 assists in 206 wedstrijde­n achter zijn naam.

(De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname