Times of Suriname

Heeft laagste score op IMDb

-

Sadak 2 heeft de laagste score aller tijden op IMDb met slechts 35 duizend votes ondanks het feit dat twee top bekende sterren, Alia Bhatt en Sanjay Dutt de hoofdrol hebben. Deze film kreeg ondanks de hele hype en promocampa­gne slechts een score van 1.0 punt. Het blijkt dus dat vele fans van Sushant Singh Rajput succesvol zijn in hun campagne tegen films van Alia en Mahesh Bhatt. Aditya Roy Kapur heeft ook een hoofdrol in deze film, maar het heeft niet mogen baten. Deze film blijkt nu te zijn geflopt. De trailer van Sadak 2 is de op twee na minst geliefde trailer op YouTube want het heeft 12 miljoen dislikes en slechts 707 duizend likes. De muzikale nummers van deze film zijn ook niet bespaard gebleven. Sushants laatste film, Dil Bechara, heeft in daarentege­n een IMDb score van 8.9 en de trailer van deze film is ook de meest geliefde op YouTube.

(Republic World/ Foto: Instagram)

Voor het 35jarige jubileum van de vierde Rockyfilm brengt hoofdrolsp­eler en regisseur Sylvester Stallone een nieuwe versie van de film uit. Volgens de 74jarige wordt er hard gewerkt aan de director's cut, die er 'geweldig' uit gaat zien, aldus Sky zondag op Instagram. Fans van de film uit 1985 hadden meteen een hoop vragen voor de regisseur. Een volger wilde weten of kijkers in de nieuwe versie meer te zien krijgen van SICO, de robot van Rocky’s vriend en zwager Paulie in de film. Daarop antwoordde Stallone dat dat zeker niet het geval zal zijn: "SICO ligt op de schroot. Geen robots meer”, zei hij. Toen een fan daarop verzocht SICO niet uit de film te halen, zei de acteur: "Ik vind die robot niet meer leuk.” De opmerkinge­n van Stallone zijn opvallend, omdat het verhaal gaat dat hij destijds contact legde met de makers van de robot, omdat hij het apparaat wilde gebruiken om zijn zoon Seargeoh, die autistisch is, te helpen. Het jongetje, toen een jaar of zes, zou inderdaad baat gehad hebben bij zijn kennismaki­ng met SICO, waarna zijn pa besloot de robot een rolletje te geven in de film.

gaat over de strijd van boksers Rocky Balbao en zijn beste vriend Apollo Creed met hun Russische rivaal Ivan Drago. De gebeurteni­ssen uit de film zijn de basis voor spinoffs Creed en uit 2015 en 2018, waarin Michael B. Jordan de zoon van Apollo, Adonis Creed,

speelt.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname