Times of Suriname

Kelly Clarkson zag scheiding niet aankomen

-

Tijdens de eerste show van het nieuwe seizoen van The Kelly Clarkson Show heeft de zangeres openlijk gesproken over de scheiding van haar man Brandon Blackstock. De 38jarige Clarkson zei dat de breuk voor haar als een ‘totale verrassing kwam’.

“Ik ben heel blij dat ik vanuit de studio weer contact kan maken met mijn publiek, want tot dusver heeft het jaar 2020 alleen maar veranderin­g gebracht. Zowel op profession­eel als persoonlij­k gebied. En de scheiding zag ik echt even niet aankomen”, aldus Kelly.

“Het is heel zwaar. Niet alleen voor mij persoonlij­k, maar vooral voor onze vier kinderen. Een scheiding is nooit makkelijk, zeker omdat Brandon en ik allebei uit gezinnen komen van gescheiden ouders. Normaal gesproken ben ik best wel een open boek, maar in dit geval ga ik hier niet teveel over loslaten om de kinderen te beschermen. Ik ben echt een ‘Mama Bear’, het belang van de kinderen staat voorop.”

De zangeres en haar man waren zeven jaar getrouwd. Volgens bronnen heeft het stel er alles aan gedaan om de relatie te redden, maar de breuk was uiteindeli­jk niet meer te lijmen.

(De Telegraaf/Foto: Vulture)

“Gelukkig hebben we een kok, anders zou deze thuisquara­ntaine veel zwaarder zijn voor ons.” Aldus Rahul die de Sahib Biwi Aur Gangster-series, Sarkar 3, Revolver Rani en Bullet Raja heeft geproducee­rd. “Het begon allemaal een week geleden toen mijn echtgenote positief getest werd op COVID19. Na 4 dagen testen mijn zoon en ik ook positief.” Aldus Rahul die nog steeds niet weet wie hun heeft besmet met het virus.

(Times of India/ Foto: Instagram)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname