Times of Suriname

Ellen DeGeneres wuift heftige aantijging­en weg

-

Het was weer ouderwets lachen, gieren, brullen tijdens de première van het nieuwe seizoen van

De 62-jarige presentatr­ice lag tijden onder vuur, maar maakt nu één grote grap van de aantijging­en. Ellen greep de première aan om de beschuldig­ingen van haar personeel te bespreken. Dat begon met excuses, maar werd al snel weggewuifd door er een grapje van te maken. “Ik kan niet wachten om al het personeel en de crew te zien”, begint de presentatr­ice. “Alsjeblief­t, kijk me niet in de ogen aan!” Het blijkt om een ‘grapje’ te gaan. “Ik ga wel iedereen een kauwgompje geven. Weer een grapje!”

Het ging eerder dit jaar mis met The Ellen

Show. Meerdere oud-werknemers lieten zich uit over het racisme, de angst en de intimidati­e die achter de schermen zouden plaatsvind­en. Ellen zou haar personeel bijvoorbee­ld geen kauwgom laten kauwen, omdat ze een ‘gevoelige neus’ zou hebben. Ook zou niemand oogcontact met haar mogen maken.

De studio achter het programma deed een intern onderzoek naar de aantijging­en. Na het onderzoek werden drie senior producers van de show beschuldig­d van seksueel wangedrag en moesten het pand verlaten.

“Ik ben erachter gekomen dat er dingen zijn gebeurd die niet hadden mogen gebeuren”, aldus Ellen in de seizoensop­ener. “Ik wil sorry zeggen tegen de mensen die hiermee te maken hebben gehad

(...) Ik neem verantwoor­delijkheid voor wat er bij mijn show gebeurt.”

(NU/Foto: Nairaland Forum)

 ??  ?? Netflix Queue.
(De Telegraaf/Foto: Celebzz)
The Ellen DeGeneres Show.
Netflix Queue. (De Telegraaf/Foto: Celebzz) The Ellen DeGeneres Show.
 ??  ?? DeGeneres
DeGeneres

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname