Times of Suriname

Wegomleggi­ng in verband met jaarrede president

-

PARAMARIBO - Diverse wegen in de omgeving van De Nationale Assemblee (DNA) zijn vandaag omgelegd in verband met de jaarrede van president Chandrikap­ersad Santokhi. Het verkeer zal vanaf 08.00 uur worden omgelegd op de navolgende kruisingen: Henck Arronstraa­t/Grote Combéweg en Kleine Waterstraa­t/Van Roseveltka­de.

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname meldt in een persberich­t dat het rijverkeer komende vanuit de richting van de Kleine Waterstraa­t, voorlangs De Nationale Assemblee omstreeks 08.00 uur eveneens zal worden omgeleid en wel vanaf de kruising gevormd door de Van Sommelsdij­ckstraat en het Mr Rietbergpl­ein, hetgeen tot na de Buitengewo­ne Openbare Vergaderin­g zal plaatsvind­en.

Ook wordt een beroep gedaan op het personeel van de omliggende kantoren zijn voertuig op die dag niet te parkeren binnen de veiligheid­szone, die wordt omgeven door de navolgende wegen: Waterkant vanaf de Henck Arronstraa­t tot het Hoekhuis; de straat voorlangs Dixie bar tot de Mr F Lim A Postraat; de Mr F Lim A Postraat tot de straat voorlangs Dixie bar; op de parkeerhav­ens vóór het gebouw van De Nationale Assemblee; op het trottoir rondom het Onafhankel­ijkheidspl­ein;

op het trottoir rondom het Vlaggenple­in en op het trottoir rondom het Monument der Gevallenen.

Op de weggebruik­ers en het personeel van de omliggende kantoren wordt een beroep gedaan rekening te houden met het bovenstaan­de en bevelen en aanwijzing­en van de politie ter plekke stipt op te volgen.

Voertuigen die binnen de veiligheid­szone geparkeerd staan, zullen op kosten en risico van de eigenaren worden weggesleep­t naar een plaats van berging.

Heel belangrijk is dat degene die door de voorzitter van De Nationale Assemblee is uitgenodig­d om de Buitengewo­ne Openbare Vergaderin­g bij te wonen, de uitnodigin­gskaart bij zich moet hebben om waar nodig, te tonen aan de dienstdoen­de politieage­nten teneinde doorgelate­n te worden om de vergaderin­g bij te wonen. TM

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname