Times of Suriname

Bayern München meldt zich in Madrid voor volgende grote huurdeal

-

VOETBAL - Bayern München had met James Rodríguez, Philippe Coutinho en Ivan Perisic in de afgelopen jaren al verschille­nde huurlingen van naam in de gelederen en Der Rekordmeis­ter heeft volgens BILD voor dit seizoen een soortgelij­ke deal in gedachten. Bayern onderzoekt naar verluidt namelijk de mogelijkhe­den om Thomas Lemar op huurbasis over te nemen van Atlético Madrid. De regerend kampioen van de Bundesliga zag deze zomer Coutinho en Perisic terugkeren naar respectiev­elijk Barcelona en Internazio­nale, terwijl vooralsnog enkel Leroy Sané werd binnengeha­ald als versterkin­g voor de vleugels. Bayern kan dus nog wel een extra optie gebruiken en ziet nu in Lemar een geschikte versterkin­g voor de selectie van trainer Hansi Flick.

Of het de Duitsers gaat lukken om Lemar op huurbasis in te lijven valt echter nog te bezien. Los Colchonero­s staan naar verluidt wel open voor een vertrek van Lemar, die twee jaar geleden voor zeventig miljoen euro werd overgenome­n van AS Monaco maar er nog niet in is geslaagd om uit te groeien tot een dragende speler. Atlético geeft er echter de voorkeur aan om Lemar direct te verkopen in plaats van hem te verhuren.

Bayern is volgens de berichtgev­ing overigens niet de enige Duitse gegadigde voor Lemar. RB Leipzig is naar verluidt namelijk eveneens in de markt voor de 24-jarige Fransman. Of die Roten Bullen hem wel meteen permanent willen overnemen is op dit moment nog niet duidelijk. (VI)

 ??  ?? Bayern München wil Thomas Lemar op huurbasis overnemen van Atlético Madrid. (Foto: AD)
Bayern München wil Thomas Lemar op huurbasis overnemen van Atlético Madrid. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname