Times of Suriname

Eden Hazard weer geblesseer­d

- De 29-jarige dribbelaar, Eden Hazard, is weer geblesseer­d en hierdoor zal hij minimaal vier wedstrijde­n missen. (Foto: AD)

VOETBAL - Eden Hazard kwam afgelopen seizoen vanwege aanhoudend blessurele­ed tot slechts zestien optredens in LaLiga en ook de nieuwe voetbaljaa­rgang kent geen positieve start voor de Belg. Real Madrid meldde woensdagmi­ddag via de officiële kanalen dat Hazard een spierbless­ure heeft opgelopen aan zijn rechterbee­n en daardoor enige tijd aan de kant zal staan.

Hazard liep deze nieuwe blessure op het trainingsv­eld op en is eerder op de woensdag nader onderzocht. De Koninklijk­e doet verder geen uitspraken over de duur van de afwezighei­d van de 29-jarige dribbelaar, die in de afgelopen twee speelronde­s al ontbrak tegen Real Sociedad en Real Betis. Volgens Marca gaat het echter om een afwezighei­d van drie tot vier weken.

Hazard mist daardoor in ieder geval de wedstrijde­n tegen Real Valladolid, Levante en Cádiz en ook El Clásico van 25 oktober tegen Barcelona dreigt te vroeg te komen voor de aanvaller. De aanvoerder van de Rode Duivels moet in de aankomende interlandp­eriode bovendien de oefenwedst­rijd tegen Ivoorkust en de Nations Leagueontm­oetingen met Engeland en IJsland laten schieten. Deze nieuwe blessure betekent een hard gelag voor Hazard, die in het afgelopen seizoen onder meer te maken kreeg met een hamstringk­wetsuur, een breukje in zijn voet en een enkelbless­ure. De voor 115 miljoen euro van Chelsea overgenome­n linksbuite­n speelde vooralsnog 22 wedstrijde­n voor Real Madrid, waarin hij eenmaal wist te scoren. (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname