Times of Suriname

Twee baby’s en vijf volwassene­n gewond bij aanrijding

-

PARAMARIBO – Twee baby’s en vijf volwassene­n zijn woensdag aan de Tout Lui Fautkanaal­weg gewond geraakt bij een aanrijding tussen drie personenau­to’s. Zij zijn met twee ambulances vervoerd naar de Spoedeisen­de Hulp. Het is nog onduidelij­k wie de veroorzake­r is.

Een van de personenau­to’s reed over De Nieuwe Grondweg en naderde de T-kruising van de Tout Lui Fautkanaal­weg. De bestuurder zag dat de weg vrij was en beschreef een rechtse bocht om naar de Tout Lui Fautweg te gaan. Tijdens het beschrijve­n van de bocht hoorde de bestuurder een knal van achteren. Zijn auto werd aangereden door de wagen die achter hem reed. De krant verneemt dat een wagen die over de Tout Lui Fautkanaal­weg reed, komende vanuit de richting van de Martin Luther Kingweg en gaande in die van de Tout Lui Fautweg zijn voorrijder heeft geramd. De voorrijder ramde op zijn beurt een verkeersbo­rd en kwam daarna op zijn kop in de trens terecht. Een baby die in deze auto zat, vloog via een raam het kanaal in. Een omstander die dit zag, speelde gauw erop in en haalde de baby uit het kanaal. De auto die zijn voorrijder had aangereden, reed vervolgens zijn tegenligge­r aan. Beide voertuigen kwamen in de trens terecht. In de wagen die de twee andere voertuigen heeft aangereden was er ook een baby. Deze zuigeling bewoog in eerste instantie niet, maar de ouders begonnen het kind meteen te reanimeren. De baby begon toen te huilen. In totaal zijn vijf volwassene­n en twee baby’s vervoerd voor medische behandelin­g. De drie auto’s hebben aanzienlij­ke schade en moesten met drie sleepwagen­s worden afgevoerd. Een buurtbewon­er zegt dat er heel hard wordt gereden op de Tout Lui Fautkanaal­weg.

WJ

 ??  ?? Twee baby’s en vijf volwassene­n zijn woensdag gewond geraakt bij een aanrijding tussen drie voertuigen. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Twee baby’s en vijf volwassene­n zijn woensdag gewond geraakt bij een aanrijding tussen drie voertuigen. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname