Times of Suriname

Demi Lovato brengt lied uit over relatiebre­uk

-

Aan de muziek van Demi Lovato (28) te horen, lijkt het er toch echt op dat zij en vriend Max Ehrich uit elkaar zijn. Woensdag bracht ze het nummer uit, waarin ze haar gebroken hart duidelijk lucht. “Ik heb niet veel maar ik heb wel mezelf. Dat is alles wat ik nodig heb”, luidt een van de teksten. Lovato heeft nog niet gereageerd op de roddels over de split tussen haar en Ehrich, maar het nummer lijkt wel geïnspiree­rd te zijn op een relatiebre­uk. “Alles om me heen ging kapot. Alle hoogtepunt­en zijn nu dieptepunt­en. Het maakt niet uit, want ik ben liever alleen”, vervolgt ze in haar lied. Amerikaans­e media meldden vrijdag dat de relatie tussen Demi Levato en Max Ehrich is verbroken. Van een verloving tussen de twee zou al geen sprake meer zijn, fluisterde­n ingewijden gisteren al tegen Ehrich reageerde op op de roddels. “We hebben tot nu nog niet met elkaar gebeld. We hebben officieel nog niets beëindigd.”

(NU)

Famke Louise, Victoria Koblenko en Linda de Mol. Allemaal komen ze aan het woord in de documentai­re #Eerlijkefo­to van Miljuschka Witzenhaus­en die vanaf donderdag op Videoland te zien is. Ze praten over hun eigen lichaam en hoe ze met alle beeldvormi­ng daar omheen omgaan.

Ook Miljuschka zelf staat regelmatig in haar ondergoed. “Ik geef letterlijk alles bloot. Het is wel even wat anders dan een receptje koken op tv”, vertelt ze aan het ANP. Zelf plaatste Miljuschka bijna een jaar geleden een ‘echte’ foto op sociale media. “Dat was er eentje van mijn vetrollen. Ik kreeg veel reacties, waaronder ook negatief”, vertelt ze. “Ik dacht: ‘laten we op zoek gaan naar waar al die meningen vandaan komen’.”

Een paar jaar geleden ging bij Miljuschka de knop om. “Ik zag opeens: je kan voller zijn, cellulitis hebben en succesvol zijn. Ik heb ervoor gekozen om al die meisjes met een wespentail­le te ontvolgen op sociale media. Je kan zelf bepalen wat je ziet, en ik probeer dat opbouwend en vol energie te houden.” In de documentai­re staat Miljuschka regelmatig in haar ondergoed, iets waar ze heel weinig moeite mee heeft. “Al vroeg ik me wel af of er nog eens een dag kwam dat ik mijn kleren aanhoudt”, lacht ze. “Toen ik bij tv begon, woog ik 55 kilo, doe daar nu maar 20 kilo bovenop. Ik vond mezelf toen al niet mooi, ik was nooit goed genoeg. Bij 75 kilo plus zit ik heel lekker in mijn vel. Dan denk ik:

 ??  ?? ‘f*ck it, I own it’.” (De Telegraaf/Foto: indebuurt)
‘f*ck it, I own it’.” (De Telegraaf/Foto: indebuurt)
 ??  ?? Still have me
New York Post.
Instagram
Still have me New York Post. Instagram

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname