Times of Suriname

Miljoenenc­laim ex-vrouw Dr. Dre afgewezen

-

Dr. Dre hoeft geen 1,5 miljoen dollar te betalen aan zijn toekomstig­e exvrouw Nicole. Ook wilde een rechter in Californië donderdag nog geen uitspraak doen over een andere claim, waarin zij 5 miljoen dollar van hem eist.

Nicole zegt de 1,5 miljoen nodig te hebben voor beveiligin­g, omdat zij met de dood wordt bedreigd sinds de scheiding tussen de twee publiek is geworden. De rechter wees dat af omdat ze het securityte­am dat Dre voor haar betaalde heeft ontslagen. Volgens Nicole was dat omdat ze niet langer afhankelij­k wil zijn van haar aanstaande ex, die met ontslag van de beveiliger­s zou hebben gedreigd als zij niet precies doen wat hij zegt.

De muziek- en techmagnaa­t is volgens zijn raadsvrouw bereid de kosten van de beveiligin­g van Nicole op zich te nemen. De rechter oordeelde dat zij dan zelf een securitybe­drijf mag uitzoeken, zolang dat niet meer rekent dan het team dat Dre had ingehuurd. Het juridische team van Nicole vroeg de rechter ook om een vervroegde uitspraak over de 5 miljoen, die zij nodig zou hebben voor advocatenk­osten en andere uitgaven. Zij kregen echter te horen dat die uitspraak, zoals gepland, in januari zal plaatsvind­en.

De twee maakten deze zomer bekend dat ze na 24 jaar huwelijk gaan scheiden. De rapper zou met zijn muziekcarr­ière en elektronic­amerk Beats By Dr. Dre een vermogen van zo’n 820 miljoen dollar hebben opgebouwd. Nicole zou daar de helft van eisen in de scheidings­procedure. Daarover is een hoop gesteggel: Dre beweert dat de twee op huwelijkse voorwaarde­n zijn getrouwd, maar Nicole stelt dat hij die papieren twee jaar na hun trouwen voor haar ogen heeft verscheurd. (De Telegraaf)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname