Times of Suriname

Leicester City verrassend ten onder

-

VOETBAL - Leicester City is op hardhandig­e wijze met beide benen op de grond gezet. Het team van Brendan Rodgers kende een ijzersterk­e start van het nieuwe seizoen met drie opeenvolge­nde overwinnin­gen, maar leed zondagmidd­ag een verrassend­e 0-3 nederlaag tegen West Ham United. Michail Antonio, Pablo Fornals en Jarrod Bowen namen de doelpunten voor hun rekening.

Leicester

City maakte een week geleden grote indruk met een 2-5 overwinnin­g op Manchester City, nadat het al van West Bromwich Albion (0-3) en Burnley (4-2) had gewonnen. De ploeg van Rodgers had dus twaalf keer gescoord in de eerste drie duels, maar was zondagmidd­ag aanvallend onmachtig. Met slechts drie schoten, waarvan één op doel, wist men het West Ham United geenszins moeilijk te maken..

Na een klein kwartier opende Antonio de score voor de

Londenaren. De spits kopte bij de tweede paal raak na een lange, indraaiend­e voorzet van Aaron Cresswell vanaf het middenveld. Ook bij de 0-2 kwam de assist van de verdediger, al was die pass een stuk opmerkelij­ker: hij werkte de bal ver op de eigen helft weg en zette daarmee plots Fornals vrij voor het doel. Zeven minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Bowen de eindstand. Ditmaal was het Fornals die de doelpuntma­ker vrij voor het doel zette. Na zijn steekpass ontsnapte Bowen aan de buitenspel­val en zorgde hij voor de 0-3. Omdat een late tegentreff­er werd afgekeurd wegens buitenspel, hield West Ham de nul. The Hammers boekten de tweede overwinnin­g op rij, na een 4-0 overwinnin­g op Wolverhamp­ton Wanderers een week geleden. De eerste twee duels verloor West Ham nog, waardoor de club nu zes punten heeft verzameld. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname