Times of Suriname

Manchester United haalt Edinson Cavani binnen

-

VOETBAL - Manchester United heeft Edinson Cavani binnen. Vlak voor het sluiten van de transferma­rkt heeft de Engelse topclub de Uruguayaan­se spits weten in te lijven. Cavani zat zonder club sinds zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. The Red Devils melden maandagavo­nd dat de aanwinst zijn handtekeni­ng heeft gezet onder een contract tot aan het einde van het seizoen. In de verbinteni­s is een optie voor een extra jaar opgenomen.

“Manchester United is een van de grootste clubs ter wereld, dus ik vind het een grote eer om hier te mogen zijn”, reageert Cavani op de clubwebsit­e. De 33-jarige Urguayaan vertrok na afgelopen seizoen bij PSG en werd sindsdien gelinkt aan diverse clubs uit Europa. “Ik heb hard gewerkt tijdens mijn vrije tijd en ik kijk ernaar uit om deze geweldige club te mogen vertegenwo­ordigen.”

Cavani is de derde speler die Manchester United maandagavo­nd heeft gepresente­erd. Alex Telles komt over van FC Porto en kost de Engelse club een transferso­m van vijftien miljoen euro, een bedrag dat via bonussen met nog drie miljoen euro kan oplopen. United presenteer­de vlak voor het sluiten van de transferma­rkt ook Atalantata­lent

Amad Traoré. Voor de achttienja­rige aanvaller, die in januari aansluit bij de selectie van Ole Gunnar Solskjaer, betaalt de club 25 miljoen euro en 15 miljoen aan variabelen. Manchester United was op de slotdag van de transferma­rkt ook nog in de race voor Ousmane Dembélé. De Fransman van Barcelona wilde echter niet bij zijn huidige club vertrekken.

(AD)

 ??  ?? De Uruguayaan­se spits Edinson Cavani heeft onderdak gevonden bij Manchester United. (Foto: AD)
De Uruguayaan­se spits Edinson Cavani heeft onderdak gevonden bij Manchester United. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname