Times of Suriname

Mariah Carey: ’Mijn ex-verloofde en ik hadden geen fysieke relatie’

-

Mariah Carey: ’Mijn ex-verloofde en ik hadden geen fysieke relatie’

In de relatie van Mariah Carey met haar ex-verloofde James Packer werd er weinig tot niet gerollebol­d. De vijftigjar­ige zangeres bracht onlangs haar memoires uit, maar daarin kwam de Australisc­he miljardair niet aan bod. In gesprek met The Guardian legt de diva uit waarom.

In The Meaning Of Mariah Carey wordt door de Amerikaans­e ster met geen woord gerept over haar voormalige ex-verloofde. “James en ik hadden geen fysieke relatie, als ik dan toch eerlijk tegen je moet zijn. En als de relatie ook maar enige betekenis had gehad, dan was er aandacht aan besteed in het boek. Maar daar was geen sprake van en dus heb ik het weggelaten.”

Na een relatie van nog geen jaar besloten Carey en Packer zich in januari 2016 met elkaar te verloven. De 53jarige miljardair besloot echter de stekker uit de huwelijksp­lannen te trekken, nadat het stel het een halfjaar later in Griekenlan­d met elkaar aan de stok kreeg. Wel deed La Carey nog even snel haar diamanten verlovings­ring van 35 karaat voor twee miljoen dollar van de hand.

De zangeres is overigens niet de enige die een boekje opendeed over het liefdeslev­en van de twee. In zijn biografie The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer (2018) liet de Australiër onder meer weten dat hij ’giftig’ was geworden toen de relatie afstevende op een breuk.

(De Telegraaf/Foto: E! Online)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname