Times of Suriname

Brit die stuntte met 200 cv’s die hij uitdeelde aan stations heeft eindelijk nieuwe job beet

-

De 63-jarige Trevor Walford uit het Britse Keighley ging begin september viraal met zijn stunt om zo’n 200 cv’s uit te delen aan vier treinstati­ons in Leeds. Walford, die in maart ontslagen werd als restaurant­manager, kreeg duizenden reacties en heeft nu eindelijk ook een nieuwe job.

Walford was in zijn jonge jaren nog even butler in Buckingham Palace en bouwde daarna een carrière uit in de hotelsecto­r, van het Verenigd Koninkrijk tot de Caraïben. Hij werkte onder meer in het Ritz in Londen. Zijn laatste werkgever was cruisemaat­schappij Saga

Cruises, waar hij na zestien jaar door de Britse lockdown in april aan de deur werd gezet.

Zo’n 700 sollicitat­iebrieven en amper één sollicitat­iegesprek later begreep hij dat het onbegonnen werk was om in volle coronacris­is en met zijn leeftijd aan een job te geraken. Hij probeerde dan maar eens iets anders. Gewapend met een pancarte ‘Ik wil werken, neem mijn cv mee’ en met 200 cv’s trok hij naar treinstati­ons in Leeds. Zijn originele actie werd een hit, ook op het internet. De reacties bleven dan ook niet uit. Uiteindeli­jk ging hij in gesprek met Rob Campbell, CEO van horecagroe­p Churrasco. Walford kreeg een job aangeboden als opleidings­manager. Hij wordt verantwoor­delijk voor de opleiding van 337 werknemers van tien restaurant­s van Churrasco in NoordEngel­and. “Ik ben door het dolle heen”, aldus Walford in een reactie. “Ik was er zeker nog niet klaar voor om definitief afgeschrev­en te worden.”

(HLN/Foto:OJBLITZ)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname