Times of Suriname

Ruzie met Rod Stewart wordt speciaal hoofdstuk in Elton Johns biografie

-

De ruzie tussen Elton John en Rod Stewart wordt volgens een bron van The Sun in een nieuw hoofdstuk van Eltons autobiogra­fie Me ’voor eens en voor altijd’ uitgelegd. De zangers waren vroeger goede vrienden, maar leven de laatste tijd meer in onmin met elkaar.

Rod (75) betichtte Elton (73) er vorig jaar van dat zijn afscheidst­ournee Farewell Yellow Brick Road niets minder was dan geldgraaie­rij en dat de film over het leven van de zanger, Rocket Man, zwaar onderdeed voor de biopic Bohemian Rhapsody over Freddie Mercury. Dat viel niet goed bij Elton die zijn vriend daarna niet meer zou willen spreken.

De Rocket Man-zanger wilde het echter later wel weer goedmaken, maar kreeg hier geen reactie op. “Met zijn continue gepest en persoonlij­ke kritiek op Eltons recente successen is Rod de grens van hun gebruikeli­jke vriendscha­ppelijke rivaliteit overgegaan”, aldus een bron aan de Britse tabloid. geprobeerd om direct met Rod in contact te komen om de lucht te klaren”, vervolgt de bron. “Maar toen zijn verzoeken om hem te spreken afgewimpel­d of zelfs niet beantwoord werden, voelde Elton zich genoodzaak­t om voor eens en voor altijd uit te leggen hoe het echt zit in een nieuw hoofdstuk van zijn autobiogra­fie Me.”

Aan de andere kant claimt Rod dat hij juist weer met Elton in contact probeerde te komen, maar dat hij toen zelf ook genegeerd werd. “De laatste keer dat ik hem e-mailde zei ik: ’Ik heb een voetbalvel­d, vinden je zoons het leuk om een keer te komen?’ Want ze houden van voetbal, weet je”, zei hij eerder deze week in gesprek met Chris Evans in zijn podcast. Maar op die uitnodigin­g kreeg de Sailing-zanger blijkbaar nooit een reactie.

(De Telegraaf/Foto: Vulture)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname