Times of Suriname

Balotelli wilde niet terug naar Frankrijk

-

VOETBAL - Mario Balotelli vertrok onlangs met een aflopend contract bij Brescia en het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de dertigjari­ge spits ligt. L’Équipe weet te melden dat de aanvaller in de afgelopen transferpe­riode de kans heeft gekregen terug te keren in de Ligue 1, maar dat zijn zaakwaarne­mer Mino Raiola een aanbieding van Saint-Étienne uiteindeli­jk naast zich neer heeft gelegd.

Balotelli speelde eerder al in dienst van OGC Nice en Olympique Marseille op de Franse velden en staat er ogenschijn­lijk nog altijd goed op in het land. Nadat FC Nantes eerder deze zomer al heeft geïnformee­rd naar zijn situatie, was het nu SaintÉtien­ne dat een serieuze aanbieding heeft neergelegd bij het kamp van de spits.

Les Verts waren bereid om Balotelli de komende negen maanden honderddui­zend euro per maand te betalen. Dit bedrag zou door middel van bonussen nog verder kunnen oplopen. Raiola heeft de aanbieding echter alsnog afgewezen. Dit zou niet zijn ingegeven door financiële redenen, maar door de persoonlij­ke situatie van Balotelli. Volgens de berichtgev­ing ‘staat zijn hoofd momenteel niet naar voetballen’.

De toekomst van Balotelli blijft voorlopig dus nog even in nevelen gehuld. Dinsdag vertelde hij zijn broer Enock, die deelneemt aan de Italiaanse versie van Big Brother, in een livegespre­k dat er de komende tijd duidelijkh­eid zal komen: “Ik speel nog niet, maar ik zal binnen een paar weken bij een nieuwe club tekenen. Maak je geen zorgen.” (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname