Times of Suriname

Dembélé doet alles om te slagen

-

VOETBAL - Ousmane Dembélé had tijdens de interlandp­eriode helemaal geen vrije dagen, claimt Esport 3. Spaanse media meldden dat de aanvaller zich van zijn beste kant liet zien door vorige week enkele dagen op vrijwillig­e basis zich bij Barcelona te melden voor extra trainingen. Nu meldt Esport 3 echter dat Dembélé huiswerk had meegekrege­n van Ronald Koeman. Dembélé miste een groot deel van het afgelopen seizoen door blessurele­ed en was tijdens de voorbereid­ing op de huidige voetbaljaa­rgang ook niet pijnvrij. Koeman had Dembélé naar verluidt huiswerk meegegeven om tijdens de interlandp­eriode op individuel­e basis te trainen. Journalist Lluis Canut zegt dat Koeman een plan voor de Fransman had opgesteld.

“Het was geen straftrain­ing. Maar de oefensessi­es die hij deed waren bedoeld om de gemiste trainingen aan het begin van het seizoen goed te maken. Toen kon hij niet de noodzakeli­jke arbeid leveren, nu wel. Als dit de eerste stap van Koeman is om Dembélé weer op zijn top te krijgen, dan is dat een goed teken”, besluit de verslaggev­er.

Dembélé staat laag in de pikorde bij Barcelona. De buitenspel­er leek in de transferpe­riode op weg naar

Manchester United, dat veel interesse toonde. Barcelona wilde hem op de slotdag van de transferma­rkt graag lozen om zo ruimte te creëren voor een nieuwe aanwinst, zoals spits Memphis Depay. Dembélé besloot echter af te zien van de transfer, naar verluidt tot woede bij de leiding van Barcelona.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname