Times of Suriname

Barcelona aast op transfervr­ije deals in Manchester en München

-

VOETBAL - Barcelona stuitte in de afgelopen transferpe­riode op de nodige financiele obstakels wat betreft het halen van nieuwe spelers en de verwachtin­g is dat dit het komende jaar niet zal veranderen. De Catalaanse grootmacht is zich volgens Mundo Deportivo daarom momenteel aan het oriënteren op spelers die voor een laag bedrag of transfervr­ij kunnen worden ingelijfd, met speciale aandacht voor Paul Pogba en

David Alaba.

De middenveld­er van Manchester United en verdediger van Bayern München beschikken allebei over een aflopend contract, al hebben The Red Devils wel een optie om de verbinteni­s van Pogba met nog een seizoen te verlengen. De Fransman, die eerder ook al in verband werd gebracht met een overgang naar Barcelona, zou desondanks als een interessan­te optie worden gezien in het Camp Nou.

Datzelfde geldt voor Alaba, die al geruime tijd met Bayern in gesprek is over een nieuwe verbinteni­s. De twee partijen hebben echter nog altijd geen akkoord bereikt en Alaba geeft er volgens de berichtgev­ing van woensdag op dit moment de voorkeur aan om zijn contract niet te verlengen. De Oostenrijk­er wil zijn opties openhouden en afwachten of Real Madrid of Barcelona zich voor hem meldt.

Naast deze twee grote namen heeft de club van trainer Ronald Koeman volgens Mundo Deportivo meer bijna transfervr­ije spelers op het oog. Sergio Agüero (Manchester City), Arkadiusz Milik (Napoli), Ángel Di María (Paris Saint-Germain), Oriol Romeu (Southampto­n), Juan Bernat (Paris SaintGerma­in) en Gianluigi Donnarumma (AC Milan) zijn eveneens in beeld. (VP)

 ??  ?? Barcelona wil Paul Pogba gratis overnemen van Manchester United. De Fransman beschikt over een aflopend contract. (Foto: AD)
Barcelona wil Paul Pogba gratis overnemen van Manchester United. De Fransman beschikt over een aflopend contract. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname