Times of Suriname

Rentree De Ligt in zicht

-

VOETBAL - Matthijs de Ligt werkt hard aan zijn herstel nadat hij afgelopen zomer een operatie aan zijn schouder onderging. De Juventusve­rdediger traint weer op het veld en sloot maandagoch­tend aan bij de selectie van trainer Andrea Pirlo, zo blijkt uit de trainingsb­eelden. Volledig meetrainen zit er nog niet in voor de mandekker, maar volgens Italiaanse media komt zijn rentree in zicht.

Juventus kwam afgelopen zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Crotone. Dinsdag staat de volgende wedstrijd op het programma. In de groepsfase van de

Champions League gaat la Vecchia Signora op bezoek bij Dynamo Kiev. Ter voorbereid­ing op de wedstrijd in het miljardenb­al trainde de Juveselect­ie maandagoch­tend op het eigen trainingsc­omplex, waar ook De Ligt van de partij was.

Het was voor het eerst sinds zijn operatie dat De Ligt weer trainde met de selectie. In de komende dagen zal hij verder werken aan zijn herstel in aanloop naar zijn rentree. Volgens Italiaanse media is de ex-Ajacied over een paar weken weer inzetbaar. De verwachtin­g zou zijn dat hij op 8 november weer kan spelen in de uitwedstri­jd tegen Lazio. De duels met Dynamo Kiev (Champions League), Hellas Verona (Serie A), Barcelona (Champions League), Spezia (Serie A) en Ferencváro­s (Champions League) komen te vroeg.

Mocht De Ligt daadwerkel­ijk begin november zijn rentree maken, dan lijkt hij op tijd fit voor de eerstvolge­nde interlandp­eriode. Op 11 november staat de oefenwedst­rijd tegen Spanje op het programma. Daarna volgen ontmoeting­en met Bosnië & Herzegovin­a (15 november) en Polen (18 november).

(AD)

 ??  ?? Matthijs de Ligt is heel dicht bij zijn rentree naar Juventus. (Foto: VI)
Matthijs de Ligt is heel dicht bij zijn rentree naar Juventus. (Foto: VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname