Times of Suriname

Dybala gaat tekeer in spelerstun­nel

-

VOETBAL - Paulo Dybala is teleurgest­eld dat hij zaterdag geen speelminut­en kreeg tegen Crotone (1-1). De aanvaller van Juventus kreeg door problemen aan zijn maagdarmst­elsel geen minuten bij de nationale ploeg van Argentinië tijdens de interlandb­reak en ook tegen Crotone bleef Dybala de hele wedstrijd op de bank. De creatievel­ing is absoluut niet blij met de gang van zaken. Verschille­nde Italiaanse media melden dat Dybala een ‘like’ uitdeelde bij een bericht op Twitter waarin trainer Andrea Pirlo werd bekritisee­rd. “Ik vraag me af waarom je Dybala dan meeneemt naar Crotone als je hem geen minuten geeft? Als hij niet fit genoeg was om te spelen, was het dan niet logischer geweest om hem in Turijn te laten trainen?”, zo schreef Fabiana Della Valle van La Gazzetta dello Sport.

Dybala kon zich vinden in het bericht van de journalist en deelde een ‘like’ uit. Enkele minuten later kreeg hij echter in de gaten dat dit geen handige zet was en trok zijn actie in. Volgens Tuttosport botvierde Dybala zijn frustratie na de teleurstel­lende remise tegen de laagvliege­r op Fabio Paratici, de technisch directeur van Juventus.

Volgens de krant uit Turijn kwam Dybala Paratici in de spelerstun­nel tegen. De 26-jarige Argentijn ging naar verluidt verbaal tekeer tegen de directeur. De ruzie ging over het gebrek aan speeltijd van Dybala, maar ook over ‘de houding van Pirlo’ ten opzichte van de aanvaller. De kans is groot dat Dybala bij het Champions League-duel met Dynamo Kiev dinsdag wel minuten krijgt, zo klinkt het.

(VP)

 ??  ?? Paulo Dybala heeft zijn telleurste­lling niet onder stoelen of banken geschoven. Hij ging tekeer tegen trainer Andrea Pirlo. (Foto: VI)
Paulo Dybala heeft zijn telleurste­lling niet onder stoelen of banken geschoven. Hij ging tekeer tegen trainer Andrea Pirlo. (Foto: VI)
 ??  ?? Liverpool gaat Virgil van Dijk een heel lange tijd missen. De voorste kruisband van de Nederlande­r is gescheurd. (Foto: VP)
Liverpool gaat Virgil van Dijk een heel lange tijd missen. De voorste kruisband van de Nederlande­r is gescheurd. (Foto: VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname