Times of Suriname

Adele gaat presentere­n

-

Op haar nieuwe album is het nog steeds wachten, maar fans van Adele (32) kunnen zich wel verheugen op een nieuw tvoptreden. De zangeres gaat namelijk volgende week het komische programma Saturday Night Live presentere­n. Dat maakte ze zelf bekend op sociale media. “Bloody hell, ik ben hier zo opgewonden over”, schreef Adele bij de aankondigi­ng. “En ik ben ook doodsbang. De eerste keer als presentatr­ice, en dan ook nog voor Saturday Night Live!”

Volgens de zangeres zat ze al een tijdje te wachten op de kans om dit te kunnen doen, maar het juiste moment was er nooit. “Maar als er ooit een tijd is geweest om je in het diepe te gooien en er maar het beste van te hopen, dan is het wel in 2020, toch?”

“Het is bijna dag op dag twaalf jaar geleden dat ik te zien was in de show”, legde Adele verder uit. “Het zorgde ervoor dat ik in Amerika gelanceerd werd, dus de cirkel is nu rond. Ik kon gewoon niet ‘nee’ zeggen.” Bovendien is de Britse erg opgetogen dat de zangeres H.E.R. tijdens haar aflevering van SNL de muzikale gast zal zijn. “Ik vind haar zó geweldig, ik kan niet wachten tot ik haar kan zien optreden.”

Ondertusse­n wachten Adele’s fans ongeduldig tot ze bekendmaak­t wanneer haar nieuwe album verschijnt. Haar laatste wapenfeit het album 25 dateert al van 2015. Maar volgens verschille­nde Amerikaans­e bronnen hoeven we niet al te lang meer te wachten op een nieuwe single en een nieuw album. Zij schrijven dat haar nieuwe plaat “halverwege of eind november” te beluistere­n zal zijn.

(NU/Foto: WieWatHaar)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname