Times of Suriname

Je kunt nu ook een Minecraft-personage kiezen in

-

Deze week is er weer een nieuw personage toegevoegd aan de vechtgame Super Smash Bros Ultimate. Niemand minder dan Steve uit Minecraft is nu beschikbaa­r in de populaire game van Nintendo. Behalve Steve voegen ook Alex, Zombie en Enderman (allen uit Minecraft) zich bij het brede scala aan karakters.

Super Smash Bros Ultimate kwam op 7 december 2018 uit met maar liefst 74 speelbare personages. Het is daarmee de grootste Smash Bros-game ooit. Er is heel veel keus voor de spelers. 65 van deze karakters zijn bekend uit voorgaande Smash Brosgames, maar er zijn ook 11 nieuwkomer­s. Daarbij zitten veel bekende namen zoals Isabelle (uit Animal Crossing), Dark Samus (uit Metroid Prime) en Ken (uit Street Fighter).

Naast de 74 gratis personages heeft Nintendo er inmiddels ook 8 beschikbaa­r gesteld als DLC, oftewel downloadab­le content. Daarvoor moeten spelers betalen. Er is geen andere manier om deze personages te gebruiken. Nintendo komt eens in de zoveel tijd met nieuwe karakters, spelers kunnen kopen.

die

Voorheen zijn onder andere klassieker­s als Piranha Plant (uit Mario) en Bajo & Kazooie (uit hun eigen game) verschenen. De nieuwste toevoeging is Steve, bekend uit de populaire game Minecraft. Steve is, zoals we gewend zijn van Minecraft, opgebouwd uit grote, zichtbare pixels. Hij vecht in Smash Bros Ultimate bovendien alsof hij in Minecraft zit, want hij kan onder andere bouwen met blokken.

(AD)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname