Times of Suriname

PSG was niet agressief genoeg

-

VOETBAL - Trainer Thomas Tuchel was dinsdagavo­nd negatief verrast door het spel van Paris SaintGerma­in tegen Manchester United in de groepsfase van de Champions League. De Parijzenaa­rs verloren in het eigen Parc des Princes met 1-2 van ‘The Red Devils’. “Ons spel was teleurstel­lend. We hadden geen intensitei­t, waren niet agressief genoeg, we wonnen geen ballen en oefenden geen druk uit op United. Ik heb geen idee hoe dat komt. Het was een beetje raar om naar te kijken”, zei Tuchel op zijn persconfer­entie na de wedstrijd.

Ondanks het tegenvalle­nde optreden stevende PSG lange tijd op een punt af tegen United, want in de slotfase stond het nog 1-1 door goals van Bruno Fernandes (penalty) en Anthony Martial (eigen doelpunt). Marcus Rashford tekende in de 87ste minuut voor de winnende treffer met een hard en laag schot in de verre hoek. Tuchel voelde voor de wedstrijd al aan dat er iets aan de hand was met zijn ploeg. “De sfeer in de kleedkamer was heel kalm, maar misschien was het wel té stil en rustig. Het voelde apart aan, want normaal gesproken wordt er op een hoog volume veel muziek afgespeeld. Dat was dit keer niet het geval. Het was heel erg rustig.”

Door de nipte nederlaag kan PSG zich niet nog veel meer misstappen veroorlove­n in de sterk bezette groep H, waar ook RB Leipzig en Istanbul Basaksehir deel van uitmaken. Leipzig won dinsdag met 2-0 van de Turkse topclub en gaat met United aan de leiding.

“Een gelijkspel tegen United was veel beter geweest met het oog op de andere groepsweds­trijden”, baalde Tuchel. “Iedereen weet dat we in een heel zware poule zitten, maar nu wordt het alleen nog maar moeilijker.”

(Nusport)

 ??  ?? Trainer Thomas Tuchel vond dat zijn verenging niet agressief genoeg was tegen Manchester United. (Foto: AD)
Trainer Thomas Tuchel vond dat zijn verenging niet agressief genoeg was tegen Manchester United. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname