Times of Suriname

VP dekt kosten zieke baby naar Colombia

-

PARAMARIBO Vicepresid­ent Ronnie Brunswijk heeft Naomie Doekoe dinsdag 20 oktober een financiële bijdrage van USD 1700 gegeven. Dit bedrag is bedoeld om de kosten te helpen dekken voor medische behandelin­g van haar zes maanden oude baby. Het is de bedoeling dat moeder en baby op 20 november vertrekken naar Colombia voor verdere medische behandelin­g. De baby werd geboren met een open hart. Na verscheide­ne onderzoeki­ngen door Surinaamse artsen is geconstate­erd dat de baby naar Colombia moet voor verdere medische behandelin­g. Deze mededeling kreeg moeder Naomie een week terug. Alle kosten moeten door de moeder zelf worden gedekt. De kosten waar de moeder onder andere voor moet opdraaien zijn de vliegticke­ts, airporten immigratie­kosten, handgeld en aangepaste kleding voor moeder en baby.

Met vertrouwen stapte zij naar de vicepresid­ent om daar te vragen naar financiële ondersteun­ing. Aangezien gezondheid voor de vp erg belangrijk is, heeft hij de moeder USD1700 toegezegd.

Moeder Naomie is zeer dankbaar voor de ondersteun­ing en zegt dat dit een heel grote hulp is. Zij doet er alles aan om alle financiële middelen binnen te hebben, zodat zij samen met haar baby op 20 november kan vertrekken naar Colombia voor de hartoperat­ie.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname