Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1945 - Vijf Amerikaans­e TBF Avenger bommenwerp­ers verdwijnen op mysterieuz­e wijze tijdens een routine-trainingsm­issie in de Bermudadri­ehoek. Tijdens een reddingsop­eratie om ze terug te vinden, verdwijnen nog eens zes vliegtuige­n en 27 mensen.

2012 - Een vliegtuig met een medisch team stort neer in Zuid-Afrika. Door de crash komen elf mensen om het leven. De medici zouden volgens media onderweg zijn geweest naar de 94-jarige Nelson Mandela voor een routine-onderzoek.

Politiek

1946 - New York wordt verkozen tot permanente zetel van de Verenigde Naties. 1999 - Boris Trajkovski is de nieuwe president van

Macedonië. Hij behoort tot de centrumrec­htse regeringsp­artij

VMRO-DPMNE.

Wetenschap en technologi­e

1492 Christoffe­l Columbus ontdekt het eiland Hispaniola. 1935 - Het eerste door kunstmatig­e inseminati­e verwekte kalf wordt in Elsloo geboren.

Geboren

1984- Lauren London

Lauren Nicole London (Los Angeles, 5 december 1984) is een Amerikaans­e actrice en model. London begon haar carrière met verschijni­ngen in videoclips van verschille­nde rapartiest­en. Sinds 2006 speelt ze in films en heeft ze gastrollen in televisies­eries, zoals Everybody Hates Chris en Entourage. Ze is ook bekend van de film This Christmas met Chris Brown. Sinds december 2013 had ze een relatie met rapper Nipsey Hussle met wie ze in 2016 haar tweede zoon kreeg. Hussle, die ook kinderen uit vorige relaties had, was op 31 maart 2019 op de stoep van zijn kledingwin­kel in Los Angeles het slachtoffe­r van vuurwapeng­eweld. (Foto: StyleBistr­o)

1985 - Frankie Muniz

Francisco James Muniz IV (Ridgewood (New Jersey), 5 december 1985) is een Amerikaans­e acteur en coureur. In zijn verleden als kindster werd hij tweemaal genomineer­d voor een Golden Globe, voor zijn hoofdrol in de televisies­erie Malcolm in the Middle. Daarvoor kreeg hij onder meer een Satellite Award daadwerkel­ijk toegekend. Muniz speelde gastrollen in onder meer Spin City, Sabrina, the Teenage Witch en The Simpsons. Big Fat Liar en Agent Cody Banks deel 1 en 2 zijn bekende films waarin hij heeft gespeeld. Muniz is getrouwd. (Foto: Just Jared)

Lauren London

Frankie Muniz

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname